درباره ما

یکی از شیوه های کار که امروزه در سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است مشاغل خانگی می باشد. طرح مشاغل خانگی در بسیاری از کشورهای جهان اجرا شده و تائیر بسیار مثبتی بر اشتغال و زندگی مردم داشته است . این طرح در کشور ما نیز از چند سال پیش به طور جدی مورد توجه قرار گرفته و از روشهای موثر برای اشتغالزایی در جامعه محسوب می شود.

تجربه در دیگر کشورهای جهان نشان داده است که توسعه  کسب و کارهای کوچک به دلیل نیاز به سرمایه اندک ، زود بازدهی و ساختار ساده، در جهت اشتغالزایی و متعادل کردن بازار کار موثر بوده است، در کشور ما نیز با توجه به ترکیب جمعیتی ، مشاغل کوچک خانگی می تواند بازدهی مناسبی داشته و در کوتاه ترین زمان ممکن در رفع مشکل بیکاری موثر باشد.

در ادامه، بسیاری از کسب و کارهای موفق و بزرگ جهان ، کار خود را از کسب و کارهای کوچک شروع کرده اند.


مزایای مشاغل خانگی :


- در مشاغل خانگی تفکیک جنسیتی وجود ندارد و زنان و مردان می توانند با توجه به مهارت خود در خانه ، نه تنها برای خود بلکه برای سایر اعضای خانواده شغل ایجاد کنند.

- مزیت دیگر مشاغل خانگی کاهش هزینه های رفت و آمد و همچنین مشکلات ناشی از ترافیک می باشد.

- می توان در کنار خانواده و همراه با مراقبت از فرزندان ، در محیط آرام ، راحت و امن خانه مشغول به کار و کسب در آمد شد.

استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی دیگر مزیت مشاغل خانگی می باشد  و همچنین در کسب و کار های خانگی امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد- شاگردی بین اعضاء خانواده نیز وجود دارد.

- مشاغل خانگی همچنین باعث توسعه فرهنگ کار در خانواده می گردد. در عین حال که فرزندان از حضور پدر یا مادرخود در منزل احساس امنیت میکنند، اهمیت کسب و کار را از نزدیک یاد می گیرند.

- از دیگر مزایا ، انعطاف پذیری مشاغل خانگی می باشد به گونه ای که فرد با هزینه بسیار اندکی می تواند برای تغییر و بهبود کارش قدم بردارد.

- دولت نیز در راستای حمایت از متقاضیان مشاغل خانگی ، تسهیلاتی را برای این امر اختصاص داده است.

- با سرمایه اولیه اندک و محدود می توان کار خود را شروع کرده و نیاز به دفتر ، میز ، منشی و...نمی باشد و با داشتن حداقل امکانات از قبیل یک خط تلفن و کارت ویزیت برای معرفی خودتان به خریداران می توان یک کسب و کار موفق راه اندازی کرد .

- از دیگر مزایای مشاغل خانگی استفاده از فضای مجازی اینترنت برای کسب در آمد ، بازاریابی و دسترسی راحت به خریداران می باشد که بسیار آسانتر از روشهای بازاریابی سنتی می باشد.


وب سایت بازار خانگی با توجه به اهمیت اشتغالزایی و کار آفرینی در کشور عزیزمان و کمک به خانوارهای ایرانی جهت کسب در آمد بیشتر ، اقدام به ایجاد بازاری مجازی و امن برای خرید و فروش محصولات و خدمات خانگی و کسب و کار های کوچک کرده است.

در این وب سایت شما می توانید فروشگاه خود را ساخته و محصول و خدمات مورد نظر خود را عرضه نموده و یا در قسمت جستجو ، محصول یا خدمات مورد نظر خود را در محدوده ، منطقه یا شهر خود پیدا کنید. همچنین وب سایت بازار خانگی یک شبکه اجتماعی  می باشد که امکان ارتباط بین فروشندگان و کاربران را فراهم کرده است. بدین گونه که کاربران می توانند فروشگاههای مورد علاقه خود را دنبال کنند و از محصولات و خدمات جدید آن فروشگاهها، خبر های جدید و یا ویرایش آن فروشگاهها مطلع شوند و به صورت مستقیم با آنها در ارتباط باشند. این سایت خدمات بی نظیری را به فروشندگان و کاربران خود ارائه می کند که برای آشنایی بیشتر با آنها می توانید به "پرسش های متداول" مراجعه نمایید.


کلیه متقاضیان کسب و کارهای خانگی باید نسبت به ثبت نام در سامانه حمایت مشاغل خانگی inhb.ir  اقدام نموده و  همچنین برای ییشنهاد محصولات خانگی جدید به این سامانه مراجعه نمایند.متقاضیان کسب و کارهای خانگی باید شرایط و قوانین  کسب و کار های خانگی که در آن سامانه و همچنین در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش مشاغل خانگی ذکر شده را رعایت و اجرا نمایند. (http://markazi.mcls.gov.ir/fa/karafarini)  


وب سایت بازار خانگی توسط شرکت تجارت الکترونیک وب بازار آریان طراحی و اجرا گردیده و تمامی حقوق سایت متعلق به این شرکت می باشد. شرکت وب بازار آریان با شماره ثبت 449243 در تهران به ثبت رسیده است و در زمینه ساخت وب سایت های تجاری و خلاقانه فعالیت می کند. این شرکت دارای مجوز فعالیت از سازمان صنفی رایانه ای استان تهران با شماره 343/ص ت 93 می باشد.

سایت بازار خانگی در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی، زیر مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، به ثبت رسیده است. همچنین این سایت با اتحادیه تعاونی های صنایع دستی استان تهران به شماره ثبت 235695  و آدرس سایت www.thc90.ir همکاری می کند.


منابع مورد استفاده:

1) سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخش مشاغل خانگی  www.markazi.mcls.gov.ir/fa/karafarini

2) آشنایی با مشاغل خانگی  www.beytoote.com

3) با مشاغل خانگی با درآمد بالا آشنا شوید  www.eghtesadonline.com

4) کسب و کارهای خانگی: عامل پویایی نظام اشتغال کشور، سید نبی اله حسینی، از نظام جامع اطلاع رسانی اشتغال، 1386

5) The Advantages to Working Online at Home in Your Own Business, "Entrepreneur.com" july 2010


go-to-top برو به بالا